Watch Out!!

Total Pageviews

Klik untuk lihat promosi

Thursday, 7 April 2011

Akhirnya Kaer Azami....

     Oooopppsss...apa yang ada dalam fikiran anda bila membaca tajuk di atas?? Bukan bertunang apatah lagi berkahwin k. Biar saya sambung ayat tersebut. Akhirnya Kaer Azami akan mengeluarkan album barunya yang bertajuk " A New Chapter". Yup, akhirnya penantian peminat Kaer berakhir setelah menunggu sekian lama.
    Untuk makluman, Kaer ada satu permintaan kepada peminatnya. Kaer mengajak semua peminatnya bagi memilih lagu untuk dijadikan single pertama. Lagu-lagu boleh di download di http://www.musicunlimited.com.my. Antara lagu Kaer ialah Pacar Rahasia,Bisikan, Masih Mencintai Mu, Cinta Tak Ternoda & Kamu (Remix).

     Apa tunggu lagi, tolonglah artis kesayangan anda ni dalam membuat keputusan untuk memilih lagu single pertama beliau. Semoga para peminat beliau yang sabar menunggu terubat rindu & berpuas hati dengan hadirnya album " A New Chapter". Aminn...    Kalau tengok Kaer ni mesti teringat kat Nurul Af2. Ye la kan, dulu kan dieorang ni digosip bercinta. Tapi tak tahu la setakat mana kebenarannya.


psst2... Nurul sekarang ni dah ada syarikat sendiri,Betta Fantasia Resources menyediakan perkhidmatan seperti Multimedia Presentations, Events and Marketing, Merchandising and Gifts, Songs, Jingles, Video Presentations. Tahniah!!

2 comments:

 1. kaer..
  macam penah dengar lagu dye dulu.
  tapi da lupe.
  :D

  ReplyDelete
 2. huhuhu, hampir xkenal sape tu kaer...

  ReplyDelete

Klik untuk mengetahui apa yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...